Thursday, April 30, 2009

::Ulul Mirza::

Welcome dear... join the club.. join me n Tok.. The Aprillia... hehhehehe... Pasni.. ujai.. u've got ur co so mamacik leh jadi manager nak set up GENG upin ipin northern region.. hahahaha..

Malam ni mamacik wat poster ekkk...


Tuesday, April 28, 2009

::Bola Talk::

Ermm.. dah lama wa tak folo bola... walaopun sini ada paraBOLA... tapi depa sini tak layan BOLA. Lagipun xde sapa dah nak share citer bola ngan wa dah skang ni. :(( Dulu ada orang yang leh wa kutuk2 kalo Liverpool kalah.. yang leh up2-and-away kan MU kalo menang... leh stay up 3-4-5 pagi tgk bola sama-sama walaopun lokasi tak sama. huhuhuuh.. f**ked!!!



Let bygone be bygone.. gi mampos ngan LiverFOOL.. gi blah ngan MU. Dua-dua wa tak folo dari dulu. Dolu-dolu wa layan The Ganu je... ganu?? huh.. f***! Excuse me... The Gunners wokey.. masa zaman Marc Overmars to zaman Sylvain Wiltort je wa layan... hehhehe.. pastu org yg pakai jersi no 11 men tak besh.. wa terus bercerai!


Ni sapa kenai Christian Veri? Dia ni men Perlis ka Naza Kola Muda ka Itali? Club mana lak dia men skang ni ekk? Team bola skolah Clifford kah? Ni kaa? ada gaya?? hahhahahaha

video

Atau yg ni?



tak nampak? sat.. zoooooom!
Nampak? Sekian. :)

Tuesday, April 21, 2009

::tonite@permatang pauh::

yiiihaaaaa.... balik sebab ni....


heaven gile rasa dpt balik... bila mao balik for good huh..? *wishing*

Monday, April 20, 2009

::WTF::

what the f***!!!!! wehh... nak keje wat cara nak keje... lu tu sape? lu tau skop keje lu?? tahu tak? kalo tao.. lu tau bila wa suruh... or mintak tolong suh lu wat keje lu.. leh tak lu wat? jgn nak menceceh... kalo lu menceceh mase lu mmg banyak keje takpe.. ni tak. bile lu wat keje..?? babi!!!! wakkklu!