Thursday, February 26, 2009

::BIG Bs::

Bosan! Bongok! Babeng! Bullshitto! Bongek! Baboooooon! BigBOOB!!!!!!! Buduhhhh!

Monday, February 23, 2009

::Malu Vs Malas::

lu penah dak makan ramai2 ngan kekawan.. pastu pakat berebut nak makan yg last sbb kononnya leh dapat somi/istri solehah??? hahhahahaha... zaman budak2 hostel.. hahhaha.. besh..beshh.. senang pe mcm tu... org nak basuh pinggan pun senang..

tapi kat sini... fakkkkkkk laaa.. menci wa!!! apa lu ingat lu dah kawen tak perlu ke makan mende2 yg last ni? apo somi lu soleh sgt le yang dah ada ni... nak passing2 mende makan yg patutnye lu kena abihkan kat kami yg anggun single lagi mungil ni??? gi mamposss laaa...

cakap je la yg lu tu malasssss..... malas nak basuh!!! bongok laaa.. politik busuk tol.. leh le geng masuk pemuda pemudi harapan bangsa yang dok ada la ni.

Ayat besh "...ishkkk... takpe la.. dah kenyang ni. dah takleh masuk dah...." wak lu!!!!

kalo yg lu tinggai tu le kenyangkan lagi satu perut takpa.. ni.. ishkkkk.. lagi sejilat je nak licin pinggan tu.... pekejadahnya.

Sekian.

Friday, February 20, 2009

::LP vs SKTB::



Nampak apa? Kenai sapa? hahahhaha.. wa dok sini mcm2 nama artis n celebriti wa jumpa. hetty sarlene laaa.. erra fazira laaa.. mahathir laaa.. arni naziera la... intan azura la... urmila... michael schumacher pun ada! heheheheh..
ni wa amik gambo dak ni sbb masa ni org tak nampak wa bawak camera.. wakakaka.... leh kali ada peluang wa amik lagi byk2 dak2 sini yg sharing nama celebriti... *obama ada??*

*makanya... Linkin Park ni mmg dah popular lama le eak.. nape wa baru tau?? huhuhuh

**wink**

Thursday, February 19, 2009

::Bismillaahirrohmaanirrohiimmmm::

Hehehehehehe....

video

Tuesday, February 17, 2009

::Meyos time::

Melo + poyos = meyos!!!

"Sekali sekala ada...
Ada rindu yang datang tiba-tiba...
Tak mungkin kerana sayang...
Cuma terganggu oleh perasaan..."

Fakkkktappp!!!

Sunday, February 15, 2009

::Pakwe No 1::

Hehehhehee.. dok sini hari2 depa layan cerita Indon... waduh.... ada parabola... tak tahan!
Wa yg tak layan Indon ni pun skit2 tgk lama2 terikut jugak... tapi cant deny it.. cerita depa mmg besh... setuju?
Tetiba ari tu kuar gezet citer apa ntah.. ada lagu ni.. teruih cari clip ni..
Introducing... pakwe no 1 wa. Sekian. :D

video

Friday, February 13, 2009

::I Feel Goo0000o0o0o0ooooood::



video



Sila refer tajuk untuk isi entry. Sekian.
*how i miss them... huhuhuhhu *

Thursday, February 12, 2009

::Dun Blame Them:: huhuhuhuh...

Demi agama, bangsa dan negara...!!! POYO *wa mmg poyo*



::Sedih.... sedih...::

Kuatkanlah hati, tekadkanlah azam... canakkanlah semangat hambaMu ini.... ya Allah...
See..! How they need people like ME to be here. Dah Y3... nak spell S.I.X for six pun sick... *GULP*

FYI, ni 1st time wa masuk jajahan ni. Saja nak test market depa. :(:(

Sunday, February 8, 2009

::Gajah::


Blwueeekkkk!
Ngah dok syok2 gugel untuk bahan muzik minggu ni.. jumpe lagu ni...
"Saya seekor gajah... di hutan sunyi.... mencari kawan-kawan... sambil menyanyi...."
huh... terus wa haramkan lagu ni dr diperdengarkan.... sebab??

::gajah : do i look alike you, miss?::

Wa takmo dgr budak2 kecik sini dok kehkehkeh gelakkan wa... or "betollaaaa.. sebijik macam gajah... besaqqq!" *demit*

Sebelum depa kojaaaq ngan wa.. baik wa ban lagu ni.


Statement rasmi : Adalah ini... wa.. miss barcallina mengharamkan lagu ini dr diperdengarkan di corong2 bilik jajahan wa. Sekian.

Sunday, February 1, 2009

::Suatu hari....::

Suatu hari dalam kete... wa bersms...

Wa : Toot! Toot kat ne skang ni?
Toot : Kat kg le.. cuti kan.... akak kat ne?
Wa : Kat s*****k le...
Toot : Tak balik kg ke...?Wa
Wa : *dalam hati* fakkkkkkkkk!!!!

bongokkk!!!!! satu penghinaan ok...!